AFYON ÇAY YEŞİLYURT İÖO YARDIM İSTEĞİ

VAROLMADIR GAYEMİZ!

Merhaba bizler Afyonkarahisar ili, Çay ilçesi, Yeşilyurt köyü, Yeşilyurt İlköğretim Okulu`ndan yazıyoruz

Sözlerimize kabını kırmak, kıramasa da taşmak, taşamasa da köpürmek, başaramasa da denemek isteyen bir okul olduğumuzu söyleyerek başlamak istiyoruz.

Bizler Yeşilyurt İlköğretim Okuluöğretmenleri,öğrencileri, velileri hep aynı hayalle yaşıyoruz. Bir çıkış evet bir çıkış arıyoruz yorulmamacasına, sözlerle olmasa da gözlerle and içerek. Çünkü biliyoruz ki durduğumuz yer durmak istediğimiz yer değil. Bedenimizin sığdığı dört duvar arasına, bir köy ovasına sığar mı sanırsınız hayallerimiz. Ama yine bizler biliriz ki nice ulu hayallerimiz, daha başlamadan, yeşermeden sönüp gitmiştir.Yine biliriz ki başarı başarılamayanların sayısı değil, başarılanların sayısıdır. Başarılanlar da başarılamayanların meyvesidir.

Kolay değil buralardaöğretmen olmak,öğrenci olmak, veli olmak, ümitli olmak inanın kolay değil. Kolaylar içinde değiliz, değiliz ama hayallerimizi kim engelleyebilir.

Arıyoruz bizler, çıkış arıyoruz, deniyoruz. Ne zamana kadar derseniz, buluncaya kadar. Her fırsat her adım vazgeçilmez buralar için. Biliyoruz bizler de elbet bütün hedef kalelerimizi bir bir fethedemeyeceğimizi. Ancak gelişmek, değişmek , birimize bir katmak, birle bin olmak istiyoruz. Adımsız ilerleme olmayacağını en kısa yolun bile yürümeden bitmeyeceğini, en uzun yolun bile yürüyerek mutlaka kısalacağını biliyoruz.

İnanın şaka değil bizler gerçeğiz, varız, zaten var olma adınadır tüm yaptıklarımız. Bir yerden, gücümüzün yettiği her bir yerden başlamak, koşamasak da yürümek, yürüyemesek de sürünmek, sürünemesek de düşünmek, düşüncede ilerlemek istiyoruz.

İşte sizlerden adımımıza adım, sağımıza sol, elimize kol, hayalimize gerçek, yolumuza yoldaş, noksanımıza tam olmanızı, bizleri yalnızlığımızda yalnız bırakmamanızı, bizlere, aslında bizlerin şahsında kendinize, geleceğimize, destek istiyoruz.

ADRES:

Yeşilyurt Köyü

Yeşilyurt İlköğretim Okulu Yeşilyurt İlköğretim Okulu

Çay/ AFYONKARAHİSAR Türker ÖLMEZ
Cep Telefonu: 0 505 478 6732

You may also like...

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir